Az egészséges vérnyomásért- "Előzd meg a Stroke-ot!"

15 ÉVE ÖNÖKÉRT, -15% ÖNÖKNEK!

Az egészséges vérnyomásért- "Előzd meg a Stroke-ot!"

2014.09.25-2014.10.28 között is kedvezményes vásárlási lehetőséggel szeretnénk vásárlói hűségüket megköszönni.

Vége a nyárnak, megérkezett a szeszélyes és változékony őszi időjárás, beindult a suli és vele együtt a munkás hétköznapok is.

Ebben az időszakban hajlamosak vagyunk megfeledkezni az egészségünkről. A napi teendőink forgatagában nem figyelünk eléggé egészségünk megőrzésére, a rendszeres testmozgásra, a helyes táplálkozásra és a minket érő stresszhatások csökkentésére.

Mindezen tényezők együttese, a saját fizikumunk, a pillanatnyi lelkiállapotunk és a környezeti hatások állandó befolyással vannak vérnyomásunk alakulására.

Sajnálatos módon manapság minden 4. ember szenved magas vérnyomástól, ami a fiataloknál is egyre gyakrabban előforduló jelenség. Az odafigyelés és a rendszeres ellenőrzés, mint mindig ilyenkor is ajánlott minden korosztály számára.

Az otthoni ellenőrző mérésekhez (Ez természetesen nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat, csak kiegészíti.) kínáljuk fel most az Ön számára kedvezményesen - 15% engedménnyel az OMRON márkájú:

- M1 Compact, félautómata;
- M2 Compact, autómata;

- M3 Compact, autómata;
- M6 Comfort, autómata felkaros vérnyomásmérőinket

különféle memóriakapacitással, "IntelliSense Technológiával", szabálytalan értékek jelzésével (ikon/ fény), állítható mandzsettával a páciens szükségleteinek megfelelően, hogy ősszel se feledkezzünk meg egészségünk megőrzésének fontosságáról.

Ne felejtse magával hozni Egészségpénztári kártyáját is!

A további részletekről kérjük, érdeklődjön üzletünknél.