-
-
2013.06.27-29. Eger XLIV. Szakdolgozói Kongresszus

2013.06.27-29. Eger XLIV. Szakdolgozói Kongresszus

 width=Csodálatos idő, magas szakmai színvonal és szeretettel teli programok várták a résztvevőket. 3 szekcióban folytak az előadások. Bernáth-Lukács Zsuzsa programunk vezetőjének „ A ritmuszavarok kezelésének eszközös fejlődéséről és a hozzákapcsolódó SZÍVSN programról „ szóló előadását sokan nézték meg, nagy sikert aratott a hallgatóság körében Ladikné Rafai Anna ICD-vel élő betegünk előadása.

 

 

Küldetésünk egyik pontja a szív és érbetegek kongresszusi részvételének kialakítása. A Magyar Kardiológusok Társasága után a Magyar Egészségügyi Szakdolgozók Egyesülete (MESZK) is kinyitotta kapuit ez előtt az önkéntes, hiteles vállalás előtt.

700 fő vette be újra Eger várát, jó volt magyarnak lenni június 27.-én este, amikor az egri Gárdonyi Géza színház művészei jeleneteket adtak elő az Egri csillagok musicalből.

 width=

Ladikné Rafai Anna ICD-vel élő betegünk előadása. Mai ésszel nehezen felfogható, hogy 1552. szeptember 9.-én 2000 várvédő hős férfi és asszony 38 napon keresztül harcolt és győzött 70 000 törökkel szemben.

A kongresszusi fogadáson Kovács Kati és Csézy volt a meghívott sztárvendég, hajnali 3-ig tartott a tánc, mindenki együtt énekelt és táncolt az énekesekkel.

 width=

2014-ben a GYEMSZI fogja megrendezni a XLV. Szakdolgozói Kongresszust budapesti helyszínen.

Az egriek nagyon magas színvonalát nehéz lesz túl szárnyalni.

2013.06.29.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!