-
-
2014 02.08 Előadás

2014 02.08 Előadás

02.08-án szakítottunk eddigi témáinkkal.

106. szombatunkon elnökünk pár érdekes gondolatot idézett Szendi Gábor írásából, és értelmeztük a lelki megküzdés útjait. Milyen utat jár be lelkünkben a szenvedés, reziliensekké tudunk-e válni általa? Vereségből, hogy tudunk győzelmet kovácsolni? Betegségből, hogy tudunk felgyógyulni? Mit jelent a női, anyai, nagyszülői szerepkör, és mikor leszünk alkalmasak önkéntes munkára környezetünkben? Mindenki csodálatára egy súlyos stroke-on áteső hölgy boldogan mesélte el vakságból, írásképtelenségből és mozgásképtelenségből való lassú, türelmes gyógyulását, mindezt élvezetes, választékos, gyönyörű magyarsággal közvetítve.

Március 8.-án szombaton főhősünk bemutatja legszebb gobelin alkotását és beavat bennünket a készítésbe is.

Tarnai Irén konyhatündérünk beszélt a jelenlévőknek a magvakról, csíráztatásról, az olívaolajokról, pálmazsírokról és a vegyes kenyér fogyasztásról.

Bemutatásra került Galambos Orsolya a Nem csak cukorbetegeknek Diabetikus finomságok könyve, a könyv nagy erénye, hogy az édességek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot. Szívbarát ételsort tanulmányoztunk, melyből a tagok javaslata alapján 03.08.-án főzni fogunk.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!