-
-
A legérdekesebb előadás, SZÍVSN módra

A legérdekesebb előadás, SZÍVSN módra

Mint arról korábban beszámoltunk, első alkalommal került megrendezésre 2012. november 22-én az „Ápolás Innováció” Országos Tudományos Konferencia. A szakmai napot a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara szervezte. A közönség az előadásokat értékelhet, aminek eredményeképpen szervezetünk képviseletben Beck Monika a „Legérdekesebb előadás” díját vehette át. Gratulálunk az elért sikerhez!

Az esemény helyszíne a budapesti Lurdy házban volt, amelyen közel 400 egészségügyi szakdolgozó vett részt. Az előadók a szakma különböző területeiről képviseltették magukat. A konferencián a SzívSN Program célkitűzéseit Beck Monika (az Országos Mentőszolgálat belső kommunikációs szakreferense) tolmácsolta, ahol előadást tartott, melynek témája: „Van élet szívbetegség után is ”volt. Beck Monika a saját betegségéről, életéről beszélt a konferencia résztvevőinek. Előadásában hangsúlyt fektetett arra, hogy pacemakeres beteg rosszulléte esetén mi a teendője a családnak és hogyan kell mentőt hívni, mire kell odafigyelni. Kitért arra, hogy ma már működik Budapesten egy szervezet program, amely segít a szívbetegeknek a mentális és fizikai felépülésben. Ez a program nem más, mint a Bernáth-Lukács Zsuzsanna által vezetett SzívSN program.

A legérdekesebb előadás, SZÍVSN módra

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!