-
-
A MESZK V. Szakmai napja Budapesten

A MESZK V. Szakmai napja Budapesten

MESZK

napján 2012.november 7.-én telt ház várta az előadókat. A SZÍV SN Programot  képviselő Bernáth-Lukács Zsuzsa a “Szívtérképek a Kardiológiai központból” cimű előadásában bemutatta, milyen gazdag repertoárja van ma a kardiológiai munkának.
Helyszín: Lurdy Ház 4-es konferenciaterem (1097.Bp.Könyves Kálmán  körút 12-14)

Színes témák, gyengébb előadások váltották egymást. Az előadott témák jellemezték korunk egészségpolitikáját.

Az első díjat nyert előadó a szakdolgozók kevés fizetéséről és a kényszerből vállalt másodállás miatt túlterhelt fiatal nőkről, édesanyákról, szétesett családokról beszélt.
A SZÍV SN Programot  képviselő Bernáth-Lukács Zsuzsa a “Szívtérképek a Kardiológiai központból” cimű előadásában bemutatta, milyen gazdag repertoárja van ma a kardiológiai munkának.
Szó esett az újraélesztő funkcióval rendelkező készülékről, ritmusszabályozó pacemakerről, pitvarfibrilláció abláción áteső hölgyről, és az első felszívódó fémhálóval élő  betegről is.

2012-ben a  túlterhelt  kardiológusok segítségére sietett a SZÍV SN Országos betegegyesület programja.
A tájékoztatott és betegségéről megfelelően felvilágosított beteg gyorsabban gyógyul,csökken az információhiány és a kiszolgáltatottság is.

Ezt bizonyítja, hogy december elsején, szombaton  40 fő jött el a rendszeres előadásunkra és az utána következő beszélgetésre, ami 14 óráig tartott.
Ne feledje:
www.szivsn.hu

Bernáth Lukács Zsuzsanna

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!