-
-
A SZÍVSN Országos Betegegyesület FH csoportja újra online találkozót tart, július 26-án

A SZÍVSN Országos Betegegyesület FH csoportja újra online találkozót tart, július 26-án

Kedves Tagjaink és Partnereink!

A SZÍVSN Országos Betegegyesület FH csoportja újra online találkozót tart, július 26-án kedden délután 6 és fél 8 között, amelyre ezúton meghívjuk Önt is. Bekapcsolódni a lent is látható piros internet linken tudnak (ugyanaz, mint az előző találkozónkon).

A beszélgetés indító témánk most ez lesz: Miben kellene fejleszteni az FH-sok ellátását? – okulva az elmúlt 2 év tanulságaiból is.

Az előző csoport találkozókhoz hasonlóan egy kötetlen beszélgetést, hasznos tapasztalatcserét tervezünk, most a fenti téma mentén. Szívesen veszünk majd minden hozzászólást, hasznos tanulságot. Célunk az ilyen online találkozók, beszélgetések rendszeressé tétele – erről is szeretnénk meghallgatni a meghívott tagok és partnerek igényeit.

Microsoft Teams értekezlet

Csatlakozás számítógépen vagy mobilappon

Kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz

További információ

Ezt a meghívót azért küldtük, mert Ön a SZÍVSN valamelyik rendezvényén részt vett vagy érdeklődött. Ha nem szeretne több ilyen emailt kapni tőlünk, azt kérjük egy egyszerű válaszlevélben jelezze.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!