-
-
Aktuális rendezvény – Önkormányzati egészségügy napok

Aktuális rendezvény – Önkormányzati egészségügy napok

Ezúton hívjuk fel az egészségügy jelenlegi helyzete és jövője iránt érdeklődő minden kedves potenciális Vendégünk megtisztelő szíves figyelmét az Önkormányzati Egészségügyi Napok jubileumi XV. Téli Szimpóziumáramelyet 2016. február 16-án 9:15h kezdettel rendezünk meg.


Budapesten, a Danubius Health Spa Resort Hotel Margitsziget
Star Auditóriumában.

Az egészségügyben évtizedek alatt felhalmozódott problémák megoldatlansága és az egymást váltó kormányok életképtelen próbálkozásai után „az egészségügy megmentésének” mozgástere beszűkült. Ahogy nemrég kinevezett államtitkárunk parlamenti expozéjában megfogalmazta: „két kritikus pontra kívánunk fókuszálni, a lakosság egészségi állapotában és az ágazat bérhelyzetében lévő tetemes elmaradásra.” A helyzet egyértelmű, a cél világos, a lehetőségek viszont korlátozottak. Sok sikert kívánunk tervei megvalósításához!

Határozott kormányzati terveket, a működési források mielőbbi biztosítását és azonnali cselekvést vár a kormánytól a szakma, és az egész társadalom. „Mindenki változást szeretne, mert ebben a rendszerben nemcsak a páciens, de az egészségügyi dolgozó is beteg.” A nagy kérdés persze az, milyen ígéretet kapott a miniszterelnöktől államtitkárunk? Reméljük, hogy feltétlen bizalmat, szabad kezet és rengeteg pénzt a szükséges változások megtételéhez. Megtudhatjuk mindezt februári Téli Szimpóziumunkon. Addig is, ha javasolhatjuk, előzetes információkért szíveskedjék megtekinteni Hírlevelünket!

Budapest, 2015. december  30.

Szeretettel várjuk Önt és Munkatársait konferenciánkon.
Tisztelettel:

Tisztelettel:
Dr. Kovács Zoltán

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!