AVOKADO ételmanufaktura

 class=

Cégem, az Avokádó Ételmanufaktúra készételek kiszállításával foglalkozik Pest megye nyugati részében, Budán és Pesten. Minden hatósági előírásnak megfelelő üzletem és konyhám Pátyon található.

Magam több, mint 30 éves „vendéglátós” tapasztalatával és elkötelezett, szakértő munkatársaim segítségével garantált minőségű ételeket állítunk elő naponta, minőségi alapanyagok felhasználásával, modern konyhatechnológiai eljárások alkalmazásával, a szigorú konyhatechnológiai előírásokat betartva.

Az egészséges táplálkozást szem előtt tartva, egyénre szabott étkeztetést is vállalunk (pl: laktóz-, gluténérzékenyek, diabéteszesek étkeztetése), napi munkánkat tanácsadóként dietetikus és gasztroenterológus is segíti.

Ételeink tartósítószer és adalékanyag mentesek, mesterséges ízfokozókat és színezék anyagokat nem tartalmaznak, nagyrészt bio alapanyagokból készülnek. Beszerzéseinknél előnyben részesítjük a környékbeli őstermelőket.

Magánmegrendelőinken kívül több magánóvodának és –bölcsődének, valamint bioboltoknak is szállítunk.

A bioboltoknak vegán ételeket készítünk, melyek szintén megtalálhatóak a honlapon. Ezek az ételek az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet által bevizsgálásra kerültek, így OÉTI-tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Bár konyhánkban készülnek húsos, halas ételek is, természetesen a vegán és vegetáriánus ételeket külön edényzetben és erre elkülönített eszközökkel készítjük.

Referenciáink például:
– Életház Biocentrum, Budapest, Böszörményi út és
– Napraforgóház, Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor,
– Ringató Waldorf Óvoda, Pilisszentlászló,
– Cseperedő Waldorf Óvoda, Szentendre, számukra napi 1-4x-i étkezést biztosítunk.

Tevékenységünkre több szakmai szervezet is felfigyelt.

A Városmajor utcai Szív- és Érrendszeri Klinika égisze alatt működő SZÍVSN EGYESÜLET szakmai fővédnökséget vállalt Ételmanufaktúránk felett.
Kapcsolatban vagyunk a Cukorbetegek Budapesti Egyesületével, az Országos Gerincközponttal és több orvossal, természetgyógyásszal.

Büszkék vagyunk legutóbb elnyert címünkre is: Ételmanufaktúránk márciustól egyike annak a 20 magyarországi étteremnek, amely viselheti a „Felelős Gasztrohős” által megszavazott Fenntartható Étterem címet.

Honlapunkon (www.avokadoetterem.hu) részletesen megtalálhatóak a legfontosabb információk filozófiánkról, ételeinkről.

Üdvözlettel:
Szűcs Gábor
ügyvezető cégtulajdonos
Avokádó Ételmanufaktúra
tel.: 20-9686470
e-mail: avokadorendeles@gmail.com

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!