-
-
Az egészséges vérnyomásért- „Előzd meg a Stroke-ot!”

Az egészséges vérnyomásért- „Előzd meg a Stroke-ot!”

 class=

15 ÉVE ÖNÖKÉRT, -15% ÖNÖKNEK!

Az egészséges vérnyomásért- „Előzd meg a Stroke-ot!”

2014.09.25-2014.10.28 között is kedvezményes vásárlási lehetőséggel szeretnénk vásárlói hűségüket megköszönni.

Vége a nyárnak, megérkezett a szeszélyes és változékony őszi időjárás, beindult a suli és vele együtt a munkás hétköznapok is.

Ebben az időszakban hajlamosak vagyunk megfeledkezni az egészségünkről. A napi teendőink forgatagában nem figyelünk eléggé egészségünk megőrzésére, a rendszeres testmozgásra, a helyes táplálkozásra és a minket érő stresszhatások csökkentésére.

Mindezen tényezők együttese, a saját fizikumunk, a pillanatnyi lelkiállapotunk és a környezeti hatások állandó befolyással vannak vérnyomásunk alakulására.

Sajnálatos módon manapság minden 4. ember szenved magas vérnyomástól, ami a fiataloknál is egyre gyakrabban előforduló jelenség. Az odafigyelés és a rendszeres ellenőrzés, mint mindig ilyenkor is ajánlott minden korosztály számára.

Az otthoni ellenőrző mérésekhez (Ez természetesen nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat, csak kiegészíti.) kínáljuk fel most az Ön számára kedvezményesen – 15% engedménnyel az OMRON márkájú:

– M1 Compact, félautómata;
– M2 Compact, autómata;
– M3 Compact, autómata;
– M6 Comfort, autómata felkaros vérnyomásmérőinket

különféle memóriakapacitással, „IntelliSense Technológiával”, szabálytalan értékek jelzésével (ikon/ fény), állítható mandzsettával a páciens szükségleteinek megfelelően, hogy ősszel se feledkezzünk meg egészségünk megőrzésének fontosságáról.

Ne felejtse magával hozni Egészségpénztári kártyáját is!

A további részletekről kérjük, érdeklődjön üzletünknél.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!