-
-
AZ EGYETEM REKTORA ÉS TÖBB MINT 100 ORVOSA IS A SZENT-GYÖRGYI ORVOSI DÍJ JELÖLTJEI KÖZÖTT

AZ EGYETEM REKTORA ÉS TÖBB MINT 100 ORVOSA IS A SZENT-GYÖRGYI ORVOSI DÍJ JELÖLTJEI KÖZÖTT

A Semmelweis Egyetem rektorára és több mint száz munkatársára is lehet szavazni március 19-ig, hogy elnyerjék a szegedi Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány által létrehozott Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat. Az elismerést 9 olyan orvosnak adományozzák majd, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak a kitüntetésre.

A 2017-ben létrehozott Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra olyan szakembereket jelölnek, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon. 

A Semmelweis Egyetemről 104 orvos került be a jelöltek közé, köztük dr. Merkely Béla, az egyetem rektora, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika igazgatója is. Szavazni március 19-ig lehet a díj honlapján.

https://semmelweis.hu/hirek/2024/02/20/az-egyetem-rektora-es-tobb-mint-100-orvosa-is-a-szent-gyorgyi-albert-orvosi-dij-jeloltjei-kozott-van/

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!