-
-
BEOKE versenyfelhívás

BEOKE versenyfelhívás

Ma már közismert, hogy az egészségügyi ellátás legköltséghatékonyabb területe a betegoktatás. Ezen belül is kiemelt fontosságú a krónikus betegek oktatása, a velük való együttműködés javítása.

Egyre sürgetőbb, hogy a betegoktatás megújuljon, s a korábbi felvilágosító – egészségnevelő ténykedés a XXI. századi egészség- fejlesztéssé váljon. Ennél már nem a „Mit mondjunk?” lesz a döntő (ezt az új szakmai kollégiumok útmutatói határozzák majd meg), hanem sokkal inkább a „Hogyan mondjuk?”, és a „Ki, mikor és miért mondja?” lesz.
A fentiek miatt keressük azokat az egészségügyi dolgozókat, akik gyakran adnak elő betegeknek, laikusoknak, így kialakult, letisztult, hatékony eszközrendszerrel rendelkeznek és ezt szuggesztíven be is tudják mutatni.
Mindezek okán a Betegoktatók és Egészségnevelők Országos Közhasznú Egyesülete (BEOKE) meghirdeti a Betegoktatók és Egészségnevelők II. Országos Versenyét.

A verseny díjazása: I. díj: 300 000 Ft II. díj: 150 000 Ft III. díj: 50 000 Ft
A „Közönség-zsűri” (hallgatóság soraiban ülő betegek) 100 000 Ft-s közönségdíjról dönt.
A jelentkezés beadási határideje: 2011. szeptember 15.
A jelentkezéssel együtt kérjük megküldeni az előadás végleges 14 ábráját (tehát a diasorát) is elektromos úton a következő e-mail címre: beoke.budapest@gmail.com


A diasor megküldése az elődöntőbe bocsájtáshoz szükséges előszűrést szolgálja. Az előadások csak verbálisak lehetnek, audio-vizuális segédlettel előadva. Az előadás időtartama 10 perc, minden versenyző csak 1 előadással indulhat. Az előadás laikusoknak szóló felvilágosító – oktató- fejlesztő legyen, a tudományos-szakmai jellegű előadásokat már az előszűrés fázisában a szervezők kizárják a versenyből. A diák legalább 28-s betűmérettel készüljenek. Az előszűrésen, az elődöntőn és a döntőben ugyanazt az előadást és diasort kell bemutatni. Az elődöntő és a döntő helyszíne: Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI), 1528 Budapest, Szanatórium u.19. Az elődöntő időpontja: 2011. november 11. Az elődöntőből a döntőbe a legjobb 16 előadás kerül. A döntő időpontja: 2011. november 18.

Várjuk egészségügyi dolgozók: ápolók, orvosok, pszichológusok, gyógytornászok, dietetikusok, szociális munkások, logopédusok, ergoterapeuták, szakasszisztensek, mentősök, stb. jelentkezését. Bízunk benne, hogy a gyógyítás minden területéről érkeznek versenyzők. A jelentkező versenyzőknek sok sikert, a családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek jó szurkolást kíván a BEOKE.

További információ a www.szentferenckorhaz.hu honlapon található.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!