-
-
Bernáth-Lukács Zsuzsa pályázata az Egészséghősök versenyre

Bernáth-Lukács Zsuzsa pályázata az Egészséghősök versenyre

Munkahely: Semmelweis egyetem Városmajori Klinika Szív és Érgyógyászati klinika Ambulancia
Foglalkozás: Diplomás ápoló, kardiológiai asszisztens

Prof. Dr. Kásler Miklós Miniszter úr, a 2018. 08.09-i levelében a SZÍVSN programját méltónak találta a Népegészségügyi Programba való bekerüléshez.

35. éve dolgozom kardiológiai asszisztensként és diplomás ápolóként a Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinikán. Büszke vagyok arra hogy a klinikán dolgozhatok, arra, hogy a diplomamunkám gyakorlati megvalósításaként 2011-ben létrejött a SZÍVSN országos betegszervezet. Azóta 216 SZÍVSN szombati prevenciós program és 23 kampány során 5250 látogató jött el közénk! 2013 óta hazánkban elsőként ingyenes szív és ér-prevenciós, komplex szűréseket szervezünk a Városmajori klinikán ezidáig 1000 lakosnak. Október 2.-án nyílik az első Egészség klubunk a XII. kerületben. Prof. Dr. Kásler Miklós Miniszter úr, a 2018. 08.09-i levelében a SZÍVSN programját méltónak találta a Népegészségügyi Programba való bekerüléshez.

https://karcfm.hu/archiv/ingyenes-szurovizsgalat-hegyvideken-spajz-2018-09-13/
www.szivsn.hu
www.facebook.com/szivsn
http://www.origo.hu/egeszseg/szivderito/20180720-a-magyarorszagon-szivinfarktust-tulelo-betegek-kialtvanya-kardiologiai-oktatotabor-betegek-es.html
http://egeszsegeshegyvidek.hu/esemenyek/szuroprogramok/sziv-sn-keringesi-180529
http://efpia-health-collaboration-guide_2017v13 (3).pdf

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!