-
-
Betegegyesületünk indult a Nekem szól 2018 AIPM versenyen.

Betegegyesületünk indult a Nekem szól 2018 AIPM versenyen.

Nekem Szól! Egészségértés Díj 2018
 

Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) pályázatának célja, hogy lehetőséget biztosítson arra, hogy a közvélemény megismerje a legjobb egészségértést fejlesztő programokat.

Az egészségértés azt jelenti, hogy a betegek, illetve a laikusok mennyire képesek egészségügyi kérdésekben tájékozódni, egészségügyi információkhoz hozzájutni, a kapott információkat megérteni és felhasználni. A jobb egészségértés hozzájárul ahhoz, hogy az egyén a saját egészségével, betegségével kapcsolatban megfelelő döntéseket tudjon hozni.

Pályázók köre:
Az Egészségértés Díjra természetes személyek és szervezetek (jogi személyiségtől függetlenül állami intézmények, gazdálkodó szervezetek, egyéb társadalmi szervezetek) pályázhatnak valamely általuk kezdeményezett vagy megvalósított, egészségértést támogató aktivitással.

Pályázható kategóriák: 

1.    Egészségügyi intézmények és egészségügyi szakemberek
Bármilyen egészségügyi intézmény (például orvosi rendelő, gyógyszertár, kórház, egyéb rendelőintézet) és szakember (például háziorvos, szakorvos, gyógyszerész és más egészségügyi végzettségű szakember) által indított, az egészségértés javítását szolgáló projektek.

2.    Betegszervezetek
Betegszervezetek által indított, az egészségértés javítását szolgáló projektek.

3.    Egyéb társadalmi, állami és gazdálkodó szervezetek, illetve ezek szakemberei
Bármilyen társadalmi, állami és gazdálkodó szervezet (beleértve a médiumokat is), illetve ezek szakemberei, munkatársai (pl.: újságírók) által indított, az egészségértés javítását szolgáló projektek.

Egy projekt, illetve annak különböző elemei csak egy kategóriában nevezhetők.
 

Pályázati határidő:
A pályázatra 2018. január 1. és 2018. október 29. között Magyarországon futó egészségértést támogató projektek nevezhetők.

Pályázatunk itt olvasható

 

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!