-
-
Betegszervezeti félmaraton!

Betegszervezeti félmaraton!

Fantasztikus lehetőséghez jutottunk azzal, hogy megjelenhetünk a Jótékonysági Budapest 150 Félmaraton futóversenyen, május 27-én.

Ha van kedvetek, akár még a verenybe is be lehet nevezni, úgy, hogy a 3000 Ft-os regisztrációs díjat jótékonysági célra ajánlják fel a résztvevők – idén az egyik kedvezményezett a BEMOSZ lehet!

A lehetőség természetesen kötelezettségekkel is jár – a legfontosabb, hogy folyamatosan legyünk ott a sátorban, amit a rendezőktől kapunk. Ehhez önkéntesekre van szükségünk, akik reggel 6-tól 12-ig egymás között beosztva, ott lesznek, és képvieselnek bennünket- pontosabban saját magunkat.

Kérjük, hogy terjesszétek saját szervezetetek tagjai között, és várjuk az önkénteseket is a BEMOSZ sátorába. A neveket és az idősávokat küldjétek Vidor Eszternek a vidor.eszter@vmkomm.hu email címre. Ha kérdésetek van, lehet őt keresni a +36204172570 mobilszámon.

A rajt 8 órakor lesz a Margit-híd budai hídfőjénél az alsó rakparton, a befutó pedig a margitszigeti Atlétikai Centrumban. A verseny 3 szigetet és 2 hidat éring, bővebb információt itt találtok: https://bsk.sport.hu/bp150/ és nevezni is itt lehet!

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!