Betegtalálkozó

A SZÍVSN Országos Betegegyesület FH csoportja újra online találkozót tart, május 17-ikén kedden délután 6 és fél 8 között, amelyre ezúton meghívjuk Önt is. Bekapcsolódni a lent is látható piros internet linken tudnak.

A fő témánk most a Covid időszak rövid és hosszabb távú hatásai és tanulságai az FH-val élőkre.

(Milyen külön nehézséget okoztak vagy okoznak az FH-val élőknek [öröklött magas koleszterinszint] a járvány miatti változások, miben változott ezzel kapcsolatban az életük.)

Az előző nagy sikerű találkozóhoz hasonlóan egy kötetlen beszélgetést, tapasztalatcserét tervezünk, most a fenti téma mentén. Szívesen veszünk majd minden hozzászólást, hasznos tanulságot. Célunk az ilyen online találkozók, beszélgetések rendszeressé tétele – erről is szeretnénk meghallgatni a meghívott tagok és partnerek igényeit.

Microsoft Teams értekezlet

Csatlakozás számítógépen vagy mobilappon

Jelentkezni a szivsn@gmail címen tudtok!

További információ

Ezt a meghívót azért küldtük, mert Ön a SZÍVSN valamelyik rendezvényén részt vett vagy érdeklődött. Ha nem szeretne több ilyen emailt kapni tőlünk, azt kérjük egy egyszerű válaszlevélben jelezze.

Üdvözlettel:

Jambrik Gergely                            Gesztes Ákos

SZÍVSN Országos Betegegyesület FH csoportja

Jelentkezés az eseményre

Jelentkezés - bejegyzések

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!