-
-
Brüsszelben is képviseljük betegeinket

Brüsszelben is képviseljük betegeinket

Meghívottak vagyunk a „Taking the Pulse: A Cardiovascular Health Plan for Europe”, amelyet az Európai Szövetség a szív- és érrendszeri egészségért (EACH) szervez, és Tomislav Sokol (Horvátország) EP-képviselő ad otthont.

Az Európai Parlament képviselőit, a nemzeti döntéshozókat és a betegek személyes történeteit összehozó eseményen az lesz a hangsúly, hogy az EU miként léphet most fel a szív- és érrendszeri egészség javítása érdekében mind a 60 millió európai ember számára, akik szív- és érrendszeri betegségben szenvednek, és több millió ember, akik nem diagnosztizált szív- és érrendszeri betegséggel élnek.

A résztvevők izgalmas előadókat hallgatnak meg, köztük szív- és érrendszeri betegségekben szenvedő betegeket, különböző országok európai parlamenti képviselőit, nemzeti politikai döntéshozókat és a szív- és érrendszeri egészségügyi politika szakértőit.

Az eseményt Nicola Bedlington, az FH Europe Sr politikai tanácsadója moderálja. Egyik nagykövetünknek is biztosítottunk egy előadói helyet a napirenden. Az FH Gyermekszűrés keretében az a döntés született, hogy bemutatunk egy inspiráló és pozitív történetet az FH Europe legfiatalabb nagykövetétől és egy FH-betegtől, a holland Indy Bangmától.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!