-
-
BÚÉK- 2024-ben is közös az út!

BÚÉK- 2024-ben is közös az út!

Boldog és egészséges új évet kívánok minden SZÍVSN koordinátornak és betegszervezeti tagnak és azoknak is, akik még nem ismernek bennünket!

Aktív és eredményes évet zártunk, amit nagyon köszönök minden résztvevőnek.

50 online előadás, 1814 fő kardiovaszkuláris szűrése, 10 szakmai előadás a SZÍVSN-ről hazai és nemzetközi konferenciákon. 527 belépő, akik közül 304-en befizették a tagdíjat. Óriási energiával és még nagyobb hittel Szolnokon választották be a legtöbb pácienst, amiért külön tisztelet és köszönet jár Kovács Istvánné Zsuzsinak és Surmanné Szabó Évának. Év végén elértük a 2000 tagság-létszámot. Számos együttműködést kötöttünk, amivel még többen ismerték meg a SZÍVSN-t. Sikeres a Perger Júlia által szervezett Együnk SZÍVSN táplálkozástudományi tanfolyam, ami új témákkal ebben az évben is folytatódik. Köszönet illeti Kun Viktóriát is, aki a hiteles írásaival nyitotta a média ajtaját és kezelte a honlapunkat. Tisztelet és köszönet a szolnoki, hétköznapi hősöknek: Burján Ferencné szeretetéért, Burján Tamás ötleteiért, a Zajacz házaspár gyors támogatásáért, a Reunion Rock együttes SZÍVSN hírvivéséért, a Nagy házaspár önzetlen munkájáért.  

Hazánkban nincs még egy olyan betegegyesület, amelyet diplomás szakdolgozók és betegek irányítanak, ezért legyünk büszkék a betegszervezetünkre, és tegyünk még többet azért, hogy mások is megismerjék küldetésünket és céljainkat. Köszönöm az Elnökség munkáját, szervezetünk képviseletét nemzetközi és hazai konferenciákon.

2024-ben még erősebbé és ismertebbé kell válnunk: újabb előadások, szűrések, kölcsönzések, konferenciák várnak ránk és 2 új koordinátor kapcsolódik hozzánk Erdélyi Ilona Ópályiból és Dérné Varga Beatrix Pécsről, akiket ezúton is köszöntünk.

Kalandra fel, induljon 2024!

Szeretettel:

Bernáth-Lukács Zsuzsa               

SZÍVSN elnök

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!