-
-
CIVIL EXPO-t rendezett a 250 éves Semmelweis Egyetem

CIVIL EXPO-t rendezett a 250 éves Semmelweis Egyetem

CIVIL EXPO-t rendezett a 250 éves Semmelweis Egyetem az I.Hatékony Egészségfejlesztési Konferencián, ahol 22 civil és betegszervezet is bemutatkozhatott standdal és kisfilmmel. A rendezvényt Prof. Dr. Horváth Ildikó államtitkár nyitotta meg.

https://www.nonprofit.hu/esemenynaptar/Egeszsegfejlesztesi-Civil-Expo-Az-egeszseg-osszekot

A konferencián a Budapesti egyetemen kívül, a Debreceni, Pécsi és Szegedi Tudományegyetemek is bemutatkoztak, ismertetve egészségfejlesztési programjaikat. A Semmelweis Egyetem Szenátusa 2019. február 21-én egyhangúlag úgy döntött, hogy az egészségügy vezető szereplőjeként e kezdeményezés élére áll, és létrehozta a Semmelweis Egészségfejlesztési Központot.

Köszönjük a nyitást a betegszervezetek felé!

A SZIVSN betegszervezet is remek előadással készült, 4 elnökségi tag mutatta be kampányainkat az érdeklődőknek!

Az eseményen három díj átadására is sor került: az év egészségfejlesztő szervezete most a Mályvavirág Alapítvány lett, az év egészségfejlesztő programja a Moravcsik Alapítványé volt, a közönségdíjat pedig a Magyar Orvostanhallgatók szövetsége kapta. Gratulálunk a díjazottaknak!

A program során több civil munkacsoport dolgozott különböző egyetemi és államtitkársági szakemberekkel közösen, majd zárásként egy munkacsoport alakult azzal a céllal, hogy folytassuk a jó gyakorlatok megosztását, mutassuk meg a betegszervezetek által képviselt értéket és április környékén együtt írjuk alá az addigra összeállított közös deklarációt.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!