-
-
Csatlakozz a Millió lépés az életért – A Szív útja kihíváshoz!

Csatlakozz a Millió lépés az életért – A Szív útja kihíváshoz!

A SzíVSN mostantól a kezdeményezés csapattagja, vagyis szeptember 26-ától közösen gyűjtjük a lépéseket szívünk egészségéért. Fuss, sétálj, ahogy kedved, állapotod engedi, de számold a megtett lépéseket!

A 2022-es Millió lépés az életért 2.0 – A Szív útja kihívás egy társadalmi célú egészség kampány, amelyben megismerjük a szív- és érrendszer működését, betegségeinek megelőzését, a szívátültetés történetét, miközben 10 héten át mozogva fittebbek, egészségesebbek leszünk. A Magyar Szervátültetettek Szövetsége ingyenes programját a Magyar Kardiológusok és a Magyar Hypertonia Társaság támogatja.

Mit kell tennem?

A 2022. szeptember 26-án induló 10 hetes kihíváshoz nem kell mást tenni, mint letölteni a Milliólépés 2.0 okostelefonos applikációt, majd pedig csak mozogni. A telefon vagy a hozzá csatlakoztatott okoseszköz automatikusan méri a megtett lépéseket, de lehetőség van arra is, hogy több mint 60 mozgásformát közvetlenül rögzítsünk.

A kihívást egyénileg vagy 5 fős csapatokban lehet teljesíteni. Az applikáció segítségével pedig térképen követhetjük a virtuális utazásunkat. A 10 hetes kihívás során a teljes magyarországi Kék Túra útvonalat lehet majd bejárni.

A verseny menete

A 10 hetes program 10 szakaszból áll. Egy szakasz pedig pontosan egy hétig, hétfőtől vasárnapig tart. Minden szakasznak lesz egy kihívó „arca” és minden héten egy fontos területet lehet megismerni a szív- és érrendszer működésével kapcsolatban. Minden nap egy Tudtad-e? üzenet küldünk a programban résztvevőknek, a hosszabb és egészségesebb életért.

Jelenleg a bemelegítés folyik, 09.25-én éjfélkor mindenkinél a számláló nullára áll és kezdődik a verseny!

http://www.milliolepes.hu/

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!