-
-
Együnk SZÍVSN táplálkozási tanfolyam indul – váltsunk együtt életmódot!

Együnk SZÍVSN táplálkozási tanfolyam indul – váltsunk együtt életmódot!

Táplálkozási tanfolyamot indít a SZÍVSN szívbetegeknek, családtagjaiknak, vagy az életmódváltás iránt érdeklődőknek szeptember 14-én. A tanfolyamon az alapokkal kezdünk, a 10 hét során közérthetően, gyakorlatias szemlélettel ismerkedünk meg a táplálkozás és anyagcsere alapjaival, a szív-érrendszeri (érelmeszesedés és koszorúér-betegség) étrend főbb pilléreivel, megoldási lehetőségeivel.

A 60 perces előadások hetente egyszer (csütörtöki, vagy pénteki napokon, 18 órai kezdettel), online lesznek, az előadások után kérdezési lehetőséggel. Azok, akik legalább 8 előadáson részt vesznek, a részvételért oklevelet kapnak.
 

A tanfolyamot Perger Júlia táplálkozástudományi szakember tartja (University of Aberdeen, Klinikai táplálkozástudomány MsC).

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Váltsunk együtt életmódot, támogató környezetben, lépésről lépésre, fenntarthatóan!

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!