-
-
Első három hét eseményei

Első három hét eseményei

2015. Jelentem a SZÍVSN is beindult. Túl vagyunk január 3. hetén és sokan jelentkeztek egyesületünkbe. Január 10.-én a 10 SZÍVSN-Hegyvidéki önkormányzat szűrő szombat eredményeit boldogan vették át a páciensek, a pozitív eredményekkel rendelkezők számára stabil betegutakat szerveztünk.

 class=

Január 17.-én újabb eredményes szűrés 50 aktív, egészségére odafigyelő XII. kerületi lakossal.
Példaértékű Pokorni Zoltán segítsége, Ő olyan politikus aki felismerte, Magyarországot az egészséges nemzedékek viszik előre!
Méltányolnám ha Budapest többi önkormányzata is beépítené éves munkatervébe a SZÍVSN önkéntes, civil betegegyesület küldetését.

 class=

Január 24.én szombaton telt ház volt a klinika oktatótermében. Az érdeklődők nyugodt körülmények között, személyre szabott életmód tervvel, boldogan távoztak a Civil Akadémia 127. előadásáról. Fő téma a prevenció, az életmód tervezése, korunk egészségügyi problémái voltak. A második előadás a ritmusszabályzó készülékek technológiai fejlődéséről és az általuk kialakítható magas életminőségről szólt. Az MTI-ben dolgozó SZÍVSN tagunk erről az előadásról cikket is írt és a www.szivderito.hu oldalon is megtekinthető.

 class=

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!