-
-
Éneklés a szív és a tüdő egészségéért

Éneklés a szív és a tüdő egészségéért

A zenélés és más kreatív tevékenységek egészségesebbé és pozitívabbá tehetik Önt. Egyre több bizonyíték áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy a rendszeres éneklés egy csoport részeként jót tesz általános egészségének és jólétének. 

Úgy tűnik, hogy különösen jó az életminőségének javítása, ha szív és tüdőbetegséggel él. Idén nyáron újra indul a Sing Lung terápiás hét, ami most ráadásul, rendhagyó módon, az eddig megszokott programon túlmutatóan egy különleges, zenés-táncos összperformance formájában ölt testet a terápiás hét végén. Az eseménynek az AKG gimnázium ad otthont, július 4-től 10-ig, a záró koncert is az iskola színháztermében lesz, címe, 1035. Raktár u. 1. Ha az odajutásban segítséget kértek, szóljatok! 

A foglalkozásokat ezúttal is Philipp György és ének tanár barátai tartják majd, a napok felépítése a szokásos módon zajlik.Reggel 9 órakor kezdődik a foglalkozás, 11-től 12 óráig ebédszünet, majd 14 óráig folytatjuk. Reggeli harapnivaló és ebéd vár Titeket minden nap. A vasárnap szerkezete kicsit más, ott egy kora délutáni főpróbára kell számítani, az előadás pedig este 6-kor kezdődik.Vidékieknek a szállást biztosítjuk, séta távolságban lesz a terápiás hét helyszínétől, erről amint tudok, írok majd többet is.Nagyon fontos, hogy minél előbb jelezzétek részvételi szándékotokat, hogy nehogy lecsússzatok róla, ugyanis véges a terem befogadóképessége.

Jelentkezni a szivsn@gmail.com címen tudtok.
https://youtu.be/DlPWWCk_488

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!