Események

A jó alvás a szívünknek is védelmezője

Újabb érdekes és tanulságos online előadást nézhettek március 17-én pénteken 17 órától. Előadó: Dr.Várdi Katalin Jelentkezni a szivsn@gmail.com címen tudtok.

294. online SZÍVSN előadás a ritmuszavarokról!

Újabb pitvarfibrillációval kapcsolatos előadás, kérdezési lehetőség, ismerkedés a SZÍVSN kampányaival 2023.03.03-án pénteken 17 órától! Jelentkezni a www.szivsn.hu oldalon és a koordinátoroknál vagy a szivsn@gmail.com címeken tudtok.A jelentkezési lap kitöltése és az éves 2000 Ft tagdíj befizetése ingyen biztosít minden előadáshoz, kampányainkhoz való hozzáférést. Gyere közénk, hogy segíthessünk!

SZÍVSN várunk 2023. 01.20-án egy online előadásra!

Suhajda Szilárd energikus előadása után 2023 január 20-án pénteken 17 órakor újra indul a SZÍVSN előadások sorozata. A 288. előadás témája: Rizikófaktoraink és az infarktus kialakulása. Az előadás után a látogatók kérdezhetnek és  ismerkedhetnek a betegszervezetünk kampányaival.  Jelentkezni a szivsn@gmail.com címen tudtok, linket pénteken délelőtt küldünk.

Előadóként veszünk részt a szakdolgozók továbbképzésén

 MESZK Budapesti Területi Szervezete az idei évben ismételten személyes jelenléttel szervezi meg pontszerző továbbképzésnek minősülő szakmai napját, amelynek címe: „Az egészségügyi pálya szépségei és kihívásai a hivatástudat tükrében”

SZÍVSN előadás Irsai-Farkas Ildikóval

A 287. online előadás a készülék beültetéséről, a készülékkel kapcsolatos életmódról és minden olyan ezzel kapcsolatos információról, amit jó ha tudtok.