-
-
FH Europe Alapítvány 2024. márciusi Heart Beat hírek

FH Europe Alapítvány 2024. márciusi Heart Beat hírek


A tavasz első hete az Lp(a) tudatossági nap megünneplésével és a szív- és érrendszeri betegségek fontos kockázati tényezőjére való figyelemfelhívással telt. Olvasson az Lp(a)-ról, a tudatossági napról és mindazokról az értékes forrásokról, amelyeket a kampány során a betegek és a szélesebb közösség támogatására biztosítottak.

Írják be a naptárukba május 4-é!, Első alkalommal rendezzük meg a HoFH tudatossági napot, és csatlakozzanak a HoFH tudatosság egységéért tett erőfeszítéseinkhez.

Ahogy az akcióink sora bővül, úgy növekszik a csapatunk is. Örömmel üdvözöljük Reante Kaal-Poppelaars-t, aki az FH Europe Foundation projektcsapatának legújabb tagjaként, első önkéntesünkként csatlakozik hozzánk.

Ne maradjon le a legfrissebb hírekről, eseményekről és érdekérvényesítő projektekről Ausztriából, a Cseh Köztársaságból, Franciaországból, Magyarországról, az Egyesült Királyságból és világszerte – a Global Heart Hubból!

Itt a Húsvét ne feledje, hogy egészségét prioritásként kezelje, különösen, ha szív- vagy érrendszeri betegségben szenved. Dr. Amany Elshorbagy kutatása és a nemrégiben Ausztráliában végzett PEEK tanulmány rávilágít a kiegyensúlyozott étrend és életmód fontosságára. Az egészségesebb szív érdekében ebben a szezonban is figyeljen oda arra, hogy mit eszik.

Jó olvasást és boldog húsvétot mindenkinek!

https://fhef.org/news/fhef-newsletter-2024-march/

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!