-
-
FH Europe Heart Beat News 2022. november

FH Europe Heart Beat News 2022. november

FH Europe Heart Beat News 2022. november
Üdvözöljük a novemberi FH Europe Hírlevélben. Ez a hónap számos mérföldkő eseményben telt. Végül személyesen is találkozhattunk az éves hálózati találkozón Lisszabonban. Ott megvitattuk a Prágai Nyilatkozat fontosságát az FH gyermekszűrés számára Európában, és elindítottuk az FH Europe Ambassadors Programot. A nemzetközi jogvédők a brüsszeli Európai Parlamentben gyűltek össze, ahol legfiatalabb FH-nagykövetünk a Taking the Pulse: A Cardiovascular Health Plan for Europe rendezvényen beszélt. További ok az ünneplésre az FH másik betegnagykövetének elismerése kiváló skóciai munkájukért.

Örömmel számolunk be néhány jelentős fejleményről a horvátországi FH-szűrés, a norvég terápiákhoz való hozzáférés és a HoFH új terápiája terén. Olvassa el Ausztria, Portugália és az Egyesült Királyság legújabb híreit.

Hálózatunk bővül. Új tagot üdvözölünk Lengyelországból – az EcoSerce-t. Ebben a hónapban ismerkedjen meg oktatási partnerünkkel – a MEDizzy-vel.
.
Newsletter
Oszd meg & Iratkozz fel! Oszd meg ezt a linket a Heart Beat feliratkozáshoz a közösségeddel.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!