-
-
Folytatódnak a SZÍVSN szűrések országszerte

Folytatódnak a SZÍVSN szűrések országszerte

Hat helyen Budapesten, Szegeden, Dunaújvárosban, Pécsen, Gyulán és Szolnokon indulnak a prevenciós kardiovaszkuláris szűrések ebben a hónapban. 360 főt várnak a szűrési pontokon. Kérjük a pácienseket, hogy ne reggelizzenek, éhgyomorra a megadott időpontban érkezzenek, hozzanak magukkal szendvicset és innivalót.

Sajnos többször is előfordul, hogy nem tudnak eljönni, ilyenkor a tisztesség úgy kívánja, és kérjük is, hogy a megadott e-mail címen jelezzék  ezt. Ha mindez időben történik, akkor másokat is betudnánk hívni a szűrésekre.

Olyanok jelentkezését várjuk, akik legalább 5 éve nem voltak laborvizsgálaton, nem állnak kardiológiai kezelés alatt.

Szív- és érrendszeri szűrésünk töretlenül halad,  jöjjetek akár családostul! Idén a magas koleszterinszintre fókuszálunk, de más paraméteredet megnézzük, EKG, vércukor, testömegindex, vérnyomás.

És miért fontos ez?

A szűrőprogramoknak köszönhetően a betegségek miatti halálozások száma csökkenthető, mivel a vizsgálatokkal a betegség jóval korábban felismerhető, mint szűrővizsgálat nélkül. A vizsgálatok során kiszűrt és diagnosztizált betegek a korai felismerésnek köszönhetően sokszor jelentősen jobb gyógyulási vagy túlélési esélyekkel részesülhetnek kezelésben. Panaszmentesek vagyunk, de vannak olyan betegségek, amiknek semmilyen jelzése nincs, vagy lehet, hogy vannak panaszaink, de nem is figyelünk rájuk. Pedig a korai felismerés akár életeket menthet.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!