-
-
Gasztro kalandozások

Gasztro kalandozások

GASZTRO KALANDOZÁSOK – Makrobiotikus ételek fogyasztásával könyv bemutató az Örkény Könyvesboltban

Kedves Barátaim,
Szeretettel látlak Titeket és munkatársaitokat június 18-án szerdán 17:00-19:00 között az Örkény István könyvesboltban (Bp. XIII. Szt. István krt. 26.) szervezendő Makrobiotika könyv közönség találkozójára. Sok kedves művész, író, orvos barátainkkal tudtok találkozni, akik makrobiotikus életmódot élnek és elmondják élményeiket az életmódról. Ott lesz a Kossuth Kiadó teljes vezérkara és ott lesz sok-sok a tudomány segítségével végleg felépült személy, akik a gyógyulásukról személyesen beszámolnak.

Várunk minden gyógyultat, makrobiotikus életmódot élő személyeket, családokat a rendezvényre. Kérem hívjatok fel , egyeztetés miatt, hogy hányan tudtok beszámolni. Nagyon várják a közönség találkozón a makrobiotikus életmódot élők beszámolóját. Prof. Dr. Eöry Ajándok 10 könyvet vett meg egyszerre tegnap a tüdő-vastagbél egészségéért témájú kurzusomon. Külföldi vendégei miatt nem tud eljönni.

Természetesen vendégül látjuk makrobiotikus ételekkel a résztvevőket. Kérlek hogy akik jönnek jelezzétek, tudni szeretnénk hány főre készítsünk finomságokat.

Ha van a környezetetekben olyan személy, akik egy ilyen értékes programra vágynak, kérlek küldjétek tovább, hogy már Magyarországon is fel lehet épülni végleg, nem kell külföldi klinikára elutazni. Várom a visszajelzéseket

Szeretettel ölelek Mindenkit


Sebestyén Szilvia 
Sebestyén Szilvia
Makrobiotika Intézet alapítója és vezetője
1115 Bp. Bartók B. 134. fsz. utcai bejáratú Intézetünk étterme 11.30-17.00 között H-P nyitva van és várja a természetes ételekre vágyókat
www.makrobio.hu
makrobiotika@gmail.com
06 20 245 4674
06 1 256 7731

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!