-
-
Influenza edukációs kampány WEBBeteg

Influenza edukációs kampány WEBBeteg

Ugyan az influenzaszezon még nem vette kezdetét, de a szakértői konszenzus szerint idén sem fog elkerülni minket, így szeretnénk a SZÍVSN figyelmét most erre a témára irányítani.

A Covid-19 jelenléte nagyon felerősítette valamennyi fertőzés, közöttük az influenza jelentőségét. Ez különösen igaz a kiemelt kockázati csoportokra, melyekbe a krónikus betegségekkel küzdő betegek is tartoznak.

Mivel a téma fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, a WEBBeteg.hu weboldallal közösen elindítottuk edukációs kampányunkat, amelyben egy szakmailag független, laikusoknak szóló cikksorozatban kerülnek bemutatásra az influenza különböző aspektusai. Szó lesz kockázatokról, szövődményekről, az oltások mechanizmusáról, lehetséges megelőzésről és több más olyan témáról, amely segít jobban megérteni a betegséget és a hosszútávú hatékony védekezés jelentőségét.

Kiemelten fontosnak tartjuk a tárgyilagosságot és a szakmai függetlenséget, így a cikkekben semmilyen termékpromóció nem jelenik meg.

Szeretnénk, ha ezek az információk minél több emberhez, köztük a krónikus betegséggel küzdőkhöz is eljutnának, hogy ők is megismerjék az influenzában rejlő kockázatokat és a megelőzés fontosságát.

A folyamatosan frissülő tartalmakat ezen a linken keresztül érheti el: https://www.webbeteg.hu/cimke/Influenza

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!