-
-
Innováció az egészségügyben

Innováció az egészségügyben

Ez egy 2-3 napos nemzetközi (angol nyelvű) tudományos konferencia, fókuszban az innováció, az intervenciós kardiológia, neurológia, személyre szabott orvoslás, bionika példáján keresztül.

Amit kiegészít egy nagyközönség nap, fókusz azon, hogy a tudományos eredmények hogyan segítenek az embereken (krónikus betegségek, fertőző betegségek).

Helyszíne a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai Elméleti Orvostudományi Központja. Cél, hogy a betegszervezetek is be tudjanak mutatkozni.

Az „Innováció az egészségügyben” rendezvény egyedülálló módon összekapcsolja a nemzetközi szakmai konferenciát a hazai nagyközönségnek szóló tájékoztatással. A háromnapos szakmai konferencia a hazai és nemzetközi szakmai közönség számára nyújt áttekintést az intervenciós kardiológia, neurológia, bionika, személyre szabott orvoslás és a future medicine területéről. Természetesen a hazai betegellátó orvosok, döntéshozók is meglátogatják a szakmai rendezvényt, számukra kedvezményes regisztrációs díjat biztosítunk.

A nagyközönség rendezvény leginkább egy showként jellemezhető (orvosi „Csodák Palotája”).

Kiváló bemutatkozási lehetőség a vezető intézmények, szervezetek és cégek számára.

Ez a rendezvény ingyenesen látogatható, összesen 1500 fő megjelenésével számolunk. A helyszíne a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központja, ami az innovációs aktivitások megjelenítésére tökéletesen alkalmas.

Tájékoztató anyagok (letöltéshez kattintson a linkre):
– Általános bemutató anyag (szakmai és nagyközönség rendezvény)
– Szakmai konferencia áttekintése
– Nagyközönség rendezvény áttekintése
– Helyszínképek

Szeretnénk jelezni, hogy ehhez hasonlóan komplex és nagyszabású rendezvény idehaza még nem volt. Érdemes csatlakozni, a kiállítói helyek és a programlehetőségek korlátozottak.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!