-
-
-
INR mérés otthon! (2017)

INR mérés otthon! (2017)

Hazánkban több INR mérő készülék van forgalomban, a betegek szerint megfizethetetlen áron. A szerencsés, magyar páciensek kiválóan kezelik a vérhígitás mértékét jelző, otthoni készüléket és megtaníthatók az étrendi szabályokra. A Roche (Magyarország) Kft adományát 2017. december 21-én csütörtökön adta át a szerencsés pácienseknek Bernáth-Lukács Zsuzsa a SZÍVSN (Segítünk Neked) országos betegszervezet vezetője a Semmelweis egyetem Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinikáján.

Tervünk: több szívbetegséggel élő csoport: köztük a műbillentyűvel, a veleszületett szívbetegséggel és az állandó pitvarfibrillációval élőknek 1 éves időtartamra kikölcsönzi a készülékeket. A laikus betegcsoportok oktatását és a hitelesítést a koordinátorok végzik az egyesület irányításával. Az újabb SZÍVSN kampány célja: az otthoni mérések terjedésének elősegítése, a kardiológiai csoportok összefogása költséghatékony készülékhasználattal, az összegyűjtött tapasztalatok figyelembevételével javaslat a háziorvosi szolgálatok INR mérő készülékkel történő ellátására.

Bővebb információ a www.szivsn.hu és a www.facebook.com/szivsn

Minden kedves tagunknak áldott karácsonyt és nagyon boldog új évet kívánunk!

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!