-
-
Iskum Leila tanácsadó testületi tag meghívást kapott az Alapellátás Szabadegyetem rendezvényére Győrbe.

Iskum Leila tanácsadó testületi tag meghívást kapott az Alapellátás Szabadegyetem rendezvényére Győrbe.

A SZÍVSN Országos Betegegyesületet képviselő Iskum Leila tanácsadó testületi tag meghívást kapott az Alapellátás Szabadegyetem 204. rendezvényére Győrbe, ami 2013.november 16. –án pénteken került megrendezésre.

A szakmai továbbképzés családorvosok és belgyógyászok és szakdolgozók számára volt meghirdetve.

A sikeres előadás, bemutatta a hazánkban egyedülálló, diplomás szakdolgozók és a betegek által irányított, civil és önkéntes betegegyesület 2 éves, tartalmas munkáját. Meghívtam a hallgatóságot, hogy jöjjenek el a szombati előadásainkra, melyekre a www.szivsn.hu honlapon jelentkezhetnek.

Sokan kerestek meg az előadás után az egyesületünk pontos címéért, elérhetőségért és a programokért. Hívtak minket vidéki kórházba, ahol Diabetes Betegklub és Hypertonia Betegklub működik tapasztalatcserére, ismeretterjesztő előadás megtartására.

Meghatározó élmény volt a közel 200 ember előtt az önkéntes munkánkról, stratégiánkról, kezdeményezéseinkről és a 700 egyesületi tag képviseletéről beszélni.

Minden közös kapcsolódási pont bennünket erősít a hazai, civil szív érdekképviselet kialakításában.

2013.11.17.
Iskum Leila

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!