-
-
Közgyűlési meghívó

Közgyűlési meghívó

Egyesületünk Elnöksége az Alapszabály és a Szervezeti és Működési Szabályzat szerint meghívja a tagokat a 2020.évértékelő közgyűlésre, időpontja: 2021.05.28.péntek 17 óra.

Helyszíne: Magyarország Kormánya által kihirdetett vészhelyzetnek megfelelően online.

„Közgyűlés megtartásának helye:
A mostani közgyűlés elektronikus hírközlő eszköz útján kerül megtartásra– összhangban a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 107.§ (1)bekezdés a) pontjával.

A közgyűlési részvételre a Microsoft Teams értekezlet alkalmazás igénybevételével kerül sor, amely lehetővé teszi a tagok azonosítását és a tagok közötti kölcsönös és korlátozásmentes kommunikációt is. A részvételfeltétele az is, hogy az adott tag hangja és képe is elérhető legyen, tehát olyan eszközt kell a tagoknak igénybe venni, amely kép és hang továbbítására és fogadásra is alkalmas (pl. laptop vagy okostelefon vagy számítógép – kamerával,mikrofonnal és hangszóróval). A közgyűléshez való csatlakozáshoz a kattintható internetes hivatkozást is ebben az e-mailben fogjátok megkapni.

Tájékoztatunk,hogy a 102/2020. (IV. 10.) Korm. rendelet 6. § (2) bekezdése alapján, ha a veszélyhelyzet ideje alatt a testület tagjainak létszáma a törvényben, illetve a létesítő okiratban előírt szám alá csökken, vagy a tag az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány miatt egyébként nem tud eljárni, a többi tag jogosult a határozathozatalra. A határozatképességre vonatkozó szabályokat a döntésképes tagok száma alapján kell meghatározni, és határozatot ebben az esetben is szótöbbséggel kell meghozni.

Jelentkezni a szivsn@gmail címen tudtok, ezután küldjük az online elérési módot.

Az online csatorna megküldése után, kérjük csatlakozzatok fel.

A Közgyűlés napirendje:

1. Beszámoló a 2020.évi tevékenységről

2. Beszámoló a 2020.évi gazdálkodásról

3. A 2020.évi közhasznúsági jelentés elfogadása

4. Alapszabály módosítás: e-mailen jelentkezés betegszervezeti tagnak, protokollkialakítása

5. 2021. évi munkaterv elfogadása

6. Egyéb közérdekű információk

Távol maradás esetén most is lehetőség van meghatalmazás kitöltésére, kérjük azokat kitöltve a szivsn@gmail.com címre juttassátok el.

Meghatalmazás letöltése.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!