-
-
KRÓNIKUS BETEGként segítsenek Edinának

KRÓNIKUS BETEGként segítsenek Edinának

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Arra kérjük Önt, hogy vegyen részt tudományos kutatásunkban, amely az ELTE Pszichológiai Intézetének szakmai irányítása alatt valósul meg. Vizsgálatunk célja a COVID-19 által különösen VESZÉLYEZTETETT KRÓNIKUS BETEG személyek járvány idején megélt tapasztalatainak, élményeinek, nehézségeinek mélyebb megértése, és ezáltal a betegek hatékonyabb segítésének lehetősége.

A vizsgálatot egy körülbelül egyórás mélyinterjú keretében végezzük, amit jelen helyzetben online internetes kapcsolattal, video-hívással bonyolítunk le. Az interjúkérdések a résztvevő alapbetegségével, a COVID járvány idején tapasztalt élményeivel, esetleges nehézségeivel kapcsolatosak.

 class=

A kutatás a résztvevők személyét beazonosítható adatok nélkül, anonim módon történik. Az eredményeket a későbbiekben tudományos publikációk formájában kívánjuk bemutatni. FONTOS, hogy NEM a COVID-19 fertőzésen átesett személyeket keresünk, hanem olyan krónikus betegeket, akik légzőszervi, illetve szív-és érrendszeri alapbetegségük miatt veszélyeztetettséget élhetnek át a járvány kapcsán!

Kérem, hogy amennyiben Ön légzőszervi és/vagy szív-és érrendszeri betegségben szenved, és megtisztelő részvételével segítené munkánkat, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen:
toman.edina@ppk.elte.hu

Üdvözlettel,

Üdvözlettel,
Tomán Edina
ELTE PPK, Kvalitatív Pszichológia Kutatócsoport

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!