-
-
Lackfi János még „egészségesen” állt a szívbetegek mellé

Lackfi János még „egészségesen” állt a szívbetegek mellé

Karácsonykor szívrohama volt Lackfi Jánosnak, a részletekről hosszú posztban számolt be a költő. Tavaly december 24-én kezdett zsibbadni a bal karja, kiverte a víz. Mentőt hívtak, az intenzíven fájdalomcsillapítót, infúziót kapott. A Városmajori Szívcentrum intenzív osztályáról Balatonfüredre került rehabilitációra. „Mélységes hála van bennem minden viszontagság ellenére. Döbbenet, hogy visszaküldtek, visszapecáztak. Új életet kaptam” A sors fura fintora, hogy már jóval korábban állt a szívbetegek mellé és napokkal szívrohama előtt adott interjút egyesületünk kommunikációs vezetőjének.

Jó egészséget kíván a Szívsn Segítünk Neked országos betegegyesület. Pár hónapja együtt indítottuk a szíves novellákat a klinikánk előadótermében. Az élet a legnagyobb rendező, reméljük jó szívvel ajánlod legújabb novelláidat!

https://elitmed.hu/ilam/gondolat/szivunk-egeszsege-egy-kulonleges-kiallitas?fbclid=IwAR1I6uWESJqZ1LPiNAiwe6c1joAaDaaaft67pJ1SCZmUzcmEohQDq8o1l1o

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!