-
-
Makrobiotikus életmód tábor idény nyáron is!

Makrobiotikus életmód tábor idény nyáron is!

MAKROBIOTIKUS ÉLETMÓD TÁBOR IDÉNY NYÁRON IS!

makrobiotikus életmód tábor

2014. július 9. és 13. között a 28. héten makrobiotikus életmód tábort szervezünk Csopakon. Kellemes közösségében, makrobiotikus ellátással pihenhetnek, tisztulhatnak, megújulhatnak, gyógyulhatnak, közben elméletben és gyakorlatban is rengeteget tanulhatnak a makrobiotikus ételekről és életmódról. Az ebéddel kombinált kurzusokat csütörtökön, pénteken, szombaton – egy napon is – 11 és 15 óra között külsősök is látogathatják szállásfoglalás nélkül.

Videó bemutató korábbi táborainkról
További információ a táborról itt érhető el.


Május végétől kapható a hazai makrobiotika hiánypótló alapműve! Sebestyén Szilvia: Makrobiotika az egészséges és harmonikus életért A könyv nélkülözhetetlen segítség azoknak, akik a makrobiotika segítségével szeretnék átformálni az életüket, megőrizni és helyreállítani egészségüket vagy megelőzni bizonyos betegségeket. A makrobiotika az ősi keleti filozófia bölcsességein alapuló életmód, amely a testi-lelki egyensúly megtartására, illetve visszaállítására törekszik. Könyvünk szakszerű segítséget nyújt az ételek alapanyagainak helyes kiválasztásától kezdve a megfelelő konyhatechnikák elsajátításáig, elmélet, gyakorlat és sok recept elsősorban hazai alapanyagokkal. A makrobiotika gyakorlati megvalósítását izgalmas, változatos alapreceptek segítik, amelyeket színes illusztrációk szemléltetnek. A Kossuth Könyvkiadó színes, illusztrált, elegáns kivitelű kiadványának terjedelme 240. oldal, fogyasztói ára: 4.500 Ft

A szerző dedikálja az alábbi időpontokban és helyszíneken is megvásárolható új könyvet:

  • 2014. június 15-én, vasárnap 15 órától az Ünnepi Könyvhéten a Kossuth Könyvkiadó 6. számú pavilonjában, Budapesten, az V. kerületben a Vörösmarty téren.
  • 2014. június 18-án, szerdán 17-19 óra között az Örkény Könyvesboltban 1137 Budapest, Szent István krt. 26. címen tartott író-olvasó találkozón.
  • 2014. június 21-én, szombaton 11 és 16 óra között tartott „Természetes desszertek és levesek készítése és menütervezés” kurzus résztvevőinek vagy egyeztetve közvetlenül utána, Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskola étterme, 3300 Eger, Rákóczi Ferenc út 95. címen.
  • 2014. augusztus 10-én vasárnap 10 és 18 óra között a Móksha Harmónia napon a Pál-völgyi-barlang kőfejtőnél, a 1025 Budapest, Szépvölgyi u 162. címen.
  • 2014. augusztus 30-án szombaton és 31-én vasárnap 10 és 18 óra között a Vegetáriánus Fesztiválon a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ 1105 Budapest, Szent László tér 7-14. címen

MAKROBIOTIKUS KURZUSOK ÉS RENDEZVÉNYEK 2014 június-július


MAKROBIOTIKUS KURZUSOK EGER

Bármelyik kurzusnál bekapcsolódhatnak, az egészséges főzéshez használható értékes új információkkal,gyakorlati tudással és élményekkel gazdagodhatnak, sokféle egészséges finomságot kóstolhatnak meg. Fényképezőgép, kamera és jegyzetelő eszközök segítségével is rögzíthető a sok információ. Kezdőknek remek alapozás, a gyakorlottaknak újabb trükkök, fortélyok, receptek. A korábbi kurzusok fotói a makrobio.hu honlap galéria részében láthatók.

2014. június 21. – Desszertek és levesek készítése, és a menük tervezése a makrobiotikus étrendben

A menü tervezése és fajtái. A miszó leves fajták alapanyagai, vágási és főzési módjai. Levesfajták és élettani hatásaik: nyugtató, erősítő és tisztító levesek. Egészséges makrobiotikus desszertek szélsőséges alapanyagok nélkül, desszertfélék. Főző bemutató és étkezés.
A program további részletei itt olvashatók!


MEGHÍVÁSOS RENDEZVÉNYEK

„A ritmuszavarok kezelése a beteg oldaláról” a SzívSN Országos Betegegyesület és a Makrobiotika Intézet közös programja.

Időpont: 2014. június 28. szombat 10 és 13 óra között
Helyszín: Semmelweis egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika (1122 Budapest, Gaál József u. 9-11. egyetemi oktatóterem)
Megközelíthető a Bp. XII. kerület Széll Kálmán térről a 128 vagy a 129 autóbusszal 3 megálló, majd balra a Gaál József utcán a 9-11 számig.
Részletes program a honlapunkon

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!