-
-
Napközben: Főzzünk a szívünkért!

Napközben: Főzzünk a szívünkért!

A február 8-i adás tartalmából.

Főzzünk a szívünkért! Egyedülálló kezdeményezést indít a SZÍVSN országos betegegyesület, a Magyar Kardiológusok Társaságának hivatalos betegszervezete február 11-én. A kampányt szív- és érrendszeri betegséggel küzdőkért indítottunk, amely hazánkban ma a legtöbb életet követeli.

Sokat hallunk egészséges, egészségtelen ételekről, készítési eljárásokról, de gyakran tévhitek tömkelege zúdul az emberekre. A program célja: Megmutatni, megismertetni a tudatos étkezés szerepét a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, gondozásában. Bizonyítani, hogy nem aszkéta életmódot kíván az egészség, nem feltétlenül a lemondás, a tiltólisták segítenek, hanem okos választások, mert a szívbarát étkezésnek ezer arca van.

IDE KATTINTVA a teljes adás visszahallgatható!

Mediaklikk oldal: https://mediaklikk.hu/kossuth-radio/cikk/2022/02/07/napkozben-fozzunk-a-szivunkert/?fbclid=IwAR3UjOykqIbKBdBqApPVcGo-Sa_CBtJzD9xR_5Oanb7VmhB0YEDsvlF160s#

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!