-
-
Országos kampány a „Női szívekért!”

Országos kampány a „Női szívekért!”


Országos kampány a „Női szívekért!”

A nőknek indít ötalkalmas szűrési kampányt a SZÍVSN Országos Betegegyesület, kapcsolódva ahhoz a FH Europe: the Europe FH patient Network  kezdeményezéshez, https://fheurope.org/latest-news/int-day-of-action-for-womens-health/ ahol 1000 olyan hölgyet keresnek, akik genetikailag magas koleszterinszinttel élnek. Azokra a nőkre, édesanyákra, nagymamákra hívják fel a figyelmet, akik a hétköznapok terhei miatt nem tudnak eljutni kardiovaszkuláris szűrésekre. Ebben az évben közel 700 pácienst várnak rizikófaktorok, vérnyomás, testsúly, ritmuszavarok és szívelégtelenség jeleinek szűrésére. 

Az első állomás június 26-án lesz, amelyre június 6-tól www.szivsn.hu oldalon lehet jelentkezni, a megjegyzésbe írják be a TAJ-számukat! Innentől minden hónap vasárnapján reggel 8 és délután 2 óra között végezzük a szűrővizsgálatokat, amelyre a jelentkezéseket mindig előre meghirdetjük! VÁRUNK MINDENKIT!

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!