-
-
Otthoni INR mérő készülékek adományozása

Otthoni INR mérő készülékek adományozása

INR mérés otthon!

Hazánkban több INR mérő készülék van forgalomban, a betegek szerint megfizethetetlen áron. A szerencsés, magyar páciensek kiválóan kezelik a vérhígitás mértékét jelző, otthoni készüléket és megtaníthatók az étrendi szabályokra. A Roche (Magyarország) Kft 3 700 000Ft értékű adományát 2016. július 22.-én pénteken veszi át Bernáth-Lukács Zsuzsa a SZÍVSN (Segítünk Neked) országos betegszervezet elnöke a Semmelweis egyetem Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinikáján. Tervünk: több szívbetegséggel élő csoport: köztük a műbillentyűvel, a veleszületett szívbetegséggel és az állandó pitvarfibrillációval élőknek 1 éves időtartamra kikölcsönzi a készülékeket. A laikus betegcsoportok oktatását és a hitelesítést a koordinátorok végzik az egyesület irányításával. A 14. SZÍVSN kampány célja: az otthoni mérések terjedésének elősegítése, a kardiológiai csoportok összefogása költséghatékony készülékhasználattal, az összegyűjtött tapasztalatok figyelembevételével javaslat a háziorvosi szolgálatok INR mérő készülékkel történő ellátására.

Bővebb információ a www.szivsn.hu és a www.facebook.com/szivsn

A Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete munkájának segítése, támogatása érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége és mecénási nagylelkűsége elismeréseként adjuk át az oklevelet Bernáth-Lukács Zsuzsanna részére akit a 2016. 05.09-i Évzáró Közgyűlés az Egyesület Tiszteletbeli tagjává választott.

 

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!