-
-
SINGLUNG vokális fizioterápia- várjuk a jelentkezéseket!

SINGLUNG vokális fizioterápia- várjuk a jelentkezéseket!

A speciálisan tüdőbetegeknek kidolgozott énekléses terápiához már szív- és érrendszeri betegek is csatlakozhatnak.

„Minden, ami a mellkasunkban értünk ’dolgozik’, azon segít az éneklés”- ebből az alaptézisből indult a „Légtéssel a lélekért kórus” , amit dr. Várdi Katalin pullmonológus, somnológus, rehabilitációs szakember és Phillip György karmester hozott létre. A gyógyítás egészen más megközelítése az általuk kidolgozott SingLung módszer, amely nemcsak a testnek, de a léleknek is gyógyító. Most egy hetes rehabilitációs terápiával, illetve egy zárókoncerttel mutatják be a betegek, hogy mennyit segíthet egy ilyenfajta megközelítés. A hét július 3-án kezdődik, a záróesemény 8-án délután 16 órakor lesz. A program nem költségtérítéses, így terhet nem jelent, csak élménnyel és egészségnyereséggel lesz minden résztvevő gazdagabb!

Ha valaki szeretne jelentkezni, június 15-ig megteheti Philipp Andreánál (06204525044, vagy gattyanandi@gmail.com, pontos tájékoztatót küldünk.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!