-
-
STOP! SZÍVINFARKTUS első civil konferencia előadásai

STOP! SZÍVINFARKTUS első civil konferencia előadásai

Jelentős és sikeres nap a SZÍVSN életében. Színvonalas előadások, remek kérdések, nemes összefogás a szív betegségek kezelésének új lehetőségeiről és a személyes hozzáállás változásáról. VÉGRE! MEGCSINÁLTUK! 106 regisztrált részvevővel együtt éltük át világhírű kardiológusokkal, neves szakemberekkel a rohanó hétköznapokból lopott pillanatokat. Sok nagyszerű előadás szívhez szólóan. Mohai Gábor a SZÍVSN országos betegegyesület egyik arca színesen moderálta programunkat.


Prof.Dr.Kiss Róbert kardiológus a Magyar Kardiológusok Társaságának elnöke Betegcentrikus, könnyen érthető előadás a szívkatéterezés fejlődéséről, az infarktus jelenlegi kezeléséről és a gyógyszerszedési protokollokról.


Bernáth Lukács Zsuzsa Astellas díjas ápoló, a SZÍVSN országos betegegyesület elnöke 3 év SZÍVSN összefoglalása miért alakultunk meg, merre tartunk és miért tudunk neked is segíteni! Eddig 12 sikeres kampány bizonyítja, szükség van szakmai összefogásunkra.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!