-
-
Suhajda Szilárd hegymászó, nagykövetünk lebilincselő előadásával nyitottuk az évet

Suhajda Szilárd hegymászó, nagykövetünk lebilincselő előadásával nyitottuk az évet

Köszönjük Szilard Suhajda, olyan energiát adtál, amit képzelni sem tudtunk. Emberfeletti és mérhetetlen az oxigénpalack és serpák nélküli Lhoce csúcs hódításod, mindezt egyedül, rendkívül tudatosan, pontosan és határozottan.

Sokan, sokfélét gondolunk a hegymászásról. Megannyi előítélet is övezi. Szilárd megmutatta, milyen a hegyhódítás igazi arca, a környezetet, az embert előtérbe helyező szenvedélyé. Ő egy olyan hegymászó, olyan EMBER, csupa nagy betűvel, akitől nagyon-nagyon sokat tanulhatunk az élet minden területén. Kitartás, felkészültség, álmok megvalósítása kizárólag saját belső energiáink mozgósításával, türelem, emberség…sorolhatnám. Ő az az EMBER, aki új fényszögbe helyezi a hegymászás fogalmát, aki megmutatja: ez nem egy kirakat teljesítmény, nem sherpák és mesterséges „támogatók” igénybevételével roadshow, nem magamutogatás, hanem évek munkájával felépített egyéni munka, amivel a saját maga által kitűzött célt eléri. Okosan, szívvel és lélekkel!

Bármennyire is tiltakozol HŐS vagy! Felejthetetlen évindító a Semmelweis Egyetem Városmajori klinika csodálatosan felújított előadótermében, SZIVSN voltunk veletek!

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!