-
-
Szépségszalonok csatlakoznak a női szív védelméhez – Hajas László mesterfodrász állt elsőként az ügy mellé

Szépségszalonok csatlakoznak a női szív védelméhez – Hajas László mesterfodrász állt elsőként az ügy mellé

„Ajándékozz a szépség mellé ingyenes szívszűrővizsgálatot! „ 

Különleges helyszínen, szépség- és fodrász szalonokban hívják mostantól a hölgyeket szív- és érrendszeri szűrővizsgálatokra. Ez egy olyan hely, ahol mindenki azon dolgozik, hogy vendégei megszépüljenek. De ugye tudjuk, ez az a hely, ahol a lélek is feltöltődik, ez az a hely, ahol mindenki kicsit meg is nyílik. Óhatatlanul életünk részévé válik a fodrászunk, kozmetikusunk, kéz- és lábápolónk. Miért is ne adhatna, kaphatna itt az ember olyan figyelmet is, ami az egészségünkről szól? „Eddig engem a feleségem küldött szűrésekre, adta a számba a vitaminokat, most kicsit én is szeretnék figyelni a vendégeim egészségére és felhívni mind több kollégám figyelmét, hogy tegye ugyanezt”- üzeni Hajas László mesterfodrász.

2022 januárjában egy fiatal, rendkívül ügyes fodrásznő halt meg, abban a fodrászatban, ahova hosszú évek óta járok.  Miért nem járunk szűrésekre, miért nem ismerjük fel a kardiovaszkuláris tüneteket, mit tehetünk, ha baj van? – ezzel a gondolattal írt egy FB-posztot egy budapesti szépségszalon vezetője. Gondolata nyomán hazánkban egyedülálló kezdeményezést indított a SZÍVSN Országos Betegegyesület bízva abban, hogy így még többet lehet tenni a női szívekért.

Hajas László mesterfodrász azonnal a kezdeményezés mellé állt, vállalta, hogy nevével és aktív közreműködésével is segíti a női szívek védelmét.

„Alapvetően hiszek abban, hogy a testünk, főleg a szívünk legalább olyan gondos figyelmet igényel, mint a megjelenésünk, ehhez pedig a szűrővizsgálat alapvető fontosságú. Ugyan pontosan tudom, hogy erre is ma leginkább a hölgyek figyelmeztetik a családot, de magukra is figyelniük kellene. Engem is mindig a feleségem lökdös el a vizsgálatokra, minden reggel ő készíti ki a vitaminjaimat, sőt még a számba is teszi. Most viszont úgy éreztem, rajtam a sor, én is tehetek valamit, hiszen nálunk rengeteg nő fordul meg és ez a minimum, hogy felhívom a figyelmüket, átadom a meghívót, áttételesen ajándékozunk mi is a megújult külső mellé egy olyan dolgot, ami az egészségükről szól”- vallja a mesterfodrász.

Mottó: A szívinfarktus nem megy szabadságra……

A hajad, bőröd és a körmöd ragyog már, de gondoltál a szívedre is? A SZÍVSN kampánya Téged is vár! Ajándékozzunk a vendégeknek és saját magunknak egy ingyenes szűrést, amivel nemcsak többet adnak, de fel is hívják a figyelmet arra, hogy ennyire egyszerűen tehetnek azért, hogy megelőzzük, időben lépjünk olyan betegségek esetén, ami ma a legtöbb életet követeli Magyarországon.. 3 vasárnap biztosítunk prevenciós szűrési lehetőséget a Semmelweis egyetem Városmajori klinikáján:

2022.08.28 vasárnap 8-14 óráig

2022.09.18. vasárnap 8-14 óráig

2022.10.30 vasárnap 8-14 óráig

Ingyenes rizikófaktor, vérnyomás, testsúly, ritmuszavarok és a szívelégtelenség tüneteinek monitorozása gyorsan, szeretettel és SZÍVSN! Pozitív esetben segítünk a gyors betegút kialakításában.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!