-
-
Szív-és érrendszeri betegek bevonása az Európai Parlament tervének kialakításába-hallgassuk meg együtt!

Szív-és érrendszeri betegek bevonása az Európai Parlament tervének kialakításába-hallgassuk meg együtt!

Neil Johnson és a Global Heart Hub nevében szeretnék megosztani Önnel egy izgalmas lehetőséget, hogy hozzájáruljunk a szív- és érrendszeri egészséggel kapcsolatos európai napirendhez.

Amint azt Ön is tudja, az EU a 2024 májusában esedékes új választásokra készül, és most először nyílik lehetőség arra, hogy a szív- és érrendszeri egészségügy a nagy politikai csoportok és a lehető legtöbb egyéni képviselő választási programjaiban szerepeljen. .

Ennek a példátlan lehetőségnek a fényében az Európai Szövetség a szív- és érrendszeri egészségért ( EACH )amelynek partnerei vagyunk, idén decemberben rendezvényt szerveznek az EP-képviselők és a képviselőcsoportok számára, hogy platformot biztosítsanak a szív- és érrendszeri egészséggel (CVH) való egyértelmű nyilvános kötelezettségvállalásokhoz a választási programjukban , és így közösen létrehozzák az európai CVH-tervet. A betegszervezetek vezetőinek és jogvédőinek támogatása és elkötelezettsége Európa-szerte elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy az EP-képviselők részt vegyenek a részvételben és vállalják ezeket a kötelezettségeket.

Örömmel meghívom Önt egy 1 órás találkozóra, ahol további részleteket osztunk meg erről a tervről, valamint arról, hogy Ön és szervezete milyen lépésekkel támogathatja azt. Az alábbi értekezletek bármelyikéhez csatlakozhat, ezzel a Zoom linkkel:

  • 1. lehetőség: 2023. október 9., 17:00 CET –
https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZEkcequrTguHNdwkcdqBekZs-3HmG5KZ96V
  • 2. lehetőség: 2023. október 10., 19:00 CET –
https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZEtdOyhqzgsHNXKZzoN1YGU35Endf4oqpG_

Ezeken a webináriumokon a GHH közösséghez csatlakoznak az FH és a Stroke közösségek jogvédői és szervezetei is.

Nagyon reméljük, hogy tud csatlakozni, mivel megosztjuk a kritikus kontextust és a cselekvési tételeket, hogy teljes mértékben kihasználhassuk ezt a ritka lehetőséget a CVH-tervek előmozdítására. Kérem, ossza meg más betegszervezetekkel és a szív- és érrendszeri betegségek európai közösségének képviselőivel, és ha szeretne részt venni, de nem tud részt venni ezeken a találkozókon, jelezze nekem, hogy továbbra is bevonhassuk.

Ha kérdése van, forduljon bizalommal, és előre is köszönjük a támogatást!

Üdvözlettel,

Joanna

Joanna Ten-Kate

Beteg közösség bevonása és fejlesztési vezetője

Global Heart Hub, a Szívbetegek Szervezeteinek Nemzetközi Szövetsége

Mobil: +353 85 768 8025| www.globalhearthub.org

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!