-
-
Szívek karanténban 2020 04.20. hétfő 12 óra.

Szívek karanténban 2020 04.20. hétfő 12 óra.

A koronavírus miatt kialakult helyzet, új megoldásokat kíván.

Újabb példát mutat a Semmelweis egyetem Városmajori klinikája segítőkészségből, emberségből és összefogásból.

Betegeink visszajelzése alapján jelen helyzetben a véralvadásgátló gyógyszer szedésének ellenőrzése, az INR érték laboratóriumi vizsgálata nem megoldott. A nem megfelelően beállított alvadásgátló gyógyszer agyvérzést okozhat.

Kötelességünk segíteni és tudásunk szerint cselekedni, ezért hívtuk életre a karantén ideje alatt működő INR mérés a beteg otthonában programunkat.

A szükséges védelmi intézkedések betartásával nem hagyjuk magukra a Hegyvidéken élő pácienseket, felkeressük őket, otthoni INR mérő készülékkel elvégezzük a méréseket és gondoskodunk a megfelelő tartomány beállításáról.

 

Korona vírus idején kezdeményezett kampányunk: INR-mérés a páciens otthonában!

A hegyvidéki Háziorvosok bevonásával 200 érintett beteg INR mérése indul el 04.20-án.

Előzetes orvosi értesítés után megadott időpontban történik a mérés, értékelés. Bővíteni szeretnénk a betegszervezetünk véralvadásgátló gyógyszert szedők csoportját, érdekvédelmük erősítését, velük együtt elérni az otthoni INR mérő készülékek országos elterjesztését, ezekre soha nem volt ilyen nagy igény!

Naponta készült fényképekkel és rövid riportokkal, bejelentkezésekkel tájékoztatjuk a lakosságot a program előrehaladásáról, erről tájékozódni a honlapunkon és a facebook oldalunkon lehet www.szivsn.hu és www.facebook.com/szivsn.

 

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!