szivesenlogosziv

SZÍVSN Események

szivesenlogosziv

Kategóriák

Esemény kategóriák
szivesenlogosziv

Időpont

Dátum választás
szivesenlogosziv

Témakörök

Esemény kategóriák
április
4
csütörtök
Várunk mindenkit, akinek táplálkozással, étrendtervezéssel, új étrendi szokások bevezetésével kapcsolatos kérdései vannak, melyeket előzetesen is el lehet küldeni a juliaszivsn@gmail.com címre. A kérdéseket Perger Júlia Táplálkozástudományi szakember (MsC), a SZÍVSN koordinátora válaszolja meg.
március
27
szerda
Dr Daróczi László szívsebész , a SZÍVSN 341. előadója. Klinikai főorvos, osztályvezető főorvos, Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar, Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika Szívsebészeti Osztályán. Kivételesen egy rövid bemutatót is küldünk, kedvcsinálót, hogy megismerhessetek egy ilyen embert. Március 28-án szerdán 18 órára várunk mindenkit, sok-sok szeretettel!
március
20
szerda
Sziív és lélek Előadó: Ocsovszky Zsófia klinikai egészség szakpszichológus SE.Városmajori klinika A témával kapcsolatos kérdéseket már most lehet küldeni a szivsn@gmail.com címre. Videohívás linkje: https://meet.google.com/bvb-gwag-trk
március
14
csütörtök
Együnk SZÍVSN! kérdezz-felelek! Várunk mindenkit, akinek táplálkozással, étrendtervezéssel, új étrendi szokások bevezetésével kapcsolatos kérdései vannak. A kérdéseket Perger Júlia Táplálkozástudományi szakember (MsC), a SZÍVSN koordinátora válaszolja meg.
március
4
hétfő
A testmozgás preventív és terápiás hatásai, valamint a mozgásszegény életmód rizikófaktorai Előadó: Pető Karolina gyógytornász.
február
28
szerda
Tudtátok, hogy a teljes laboratoriumi vérvétel mutatja meg, hogy aznap milyen állapotban van a szervezeted? Ha 20 évesen már készült laborvizsgálat, utána 5 évente érdemes újra megismételni és összehasonlítani az előző eredményekkel. Erről is szó lesz Gáspár Szilvia dunaújvárosi SZÍVSN koordinátor online előadásában, melyre Téged is SZIVSN várunk!
január
31
szerda
Szeretettel hívunk meg minden érdeklődőt a 335. online előadásunkra
január
23
kedd
Mátészalka környéke és a SZÍVSN
Betoltes