szivesenlogosziv

SZÍVSN Események

szivesenlogosziv

Kategóriák

szivesenlogosziv

Időpont

Dátum választás
szivesenlogosziv

Témakörök

szeptember
1
péntek
A 316. SZÍVSN előadásunkon Kovács Istvánné koordinátorunk mutatja be a terheléses vizsgálat értékeinek pontos értelmezését, segítségével mi is értelmezni tudjuk majd, mit is rejtenek a titokzatos adatok.
augusztus
21
hétfő
Hogy épül fel az agy, milyen központjai vannak, hogy alakul ki a stroke? - gyulai koordinátorunk Krammerné Barabás Enikő tartja a SZÍVSN 315. előadását augusztus 21-én hétfőn, 17 órától várjunk mindenkit, aki szeretné megismerni testünk összetett és egymással összefüggő rendszerét.
augusztus
9
szerda
Csibrik Csilla, Szolnok Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészség Központ egészségfejlszetőjének előadása a NEMET MONDÁS MŰVÉSZETÉ-ről. Augusztus 9. szerda · 16:45 – 18:45 Google Meet csatlakozási információk Videohívás linkje: https://meet.google.com/ddb-vkjq-diw
augusztus
4
péntek
Előadók: A SZÍVSN miskolci koordinátorai Erika Hutter és Üveges Tímea. Az előadást követően Julia Perger táplálkozástudományi szakember is megoszt velünk pár értékes gondolatot!
július
28
péntek
A SZÍVSN 312. előadását az automata és félautomata defibrillátorok használatáról tartaj Gáspár Szilvia dunaújvárosi koordinátorunk.
július
21
péntek
Hogyan hat a két párhuzamosan működő szerv egymásra? A vesebetegség hatása a szívre, a szívbetegség hatása a vesére- erről tart előadást miskolci koordinátorunk Bárdosné Üveges Tímea július 21-én tart előadást a témában, csatlakozzatok!
július
14
péntek
Tévedés, hogy szívinfarktus után üljünk a fotelben és óvjuk magunktól minden kisebb megterheléstől. Mozogni, sportolni igenis kell, de nyíilván okoksan! Erről tart online előadást Csala Nikolett kardiológiai szakasszisztens pénteken. Szeretettel várjuk az érdeklődőket a SZÍVSN 310. online előadására Google Meet csatlakozási információk Videohívás linkje: https://meet.google.com/ryu-idhw-scc Mindenki ellenőrizze a hangot és videót a bejelentkezés során.
július
7
péntek
309. SZÍVSN online előadásunkra jelentkezni a szivsn@gmail.com címen tudtok, csütörtök éjfélig. Linket a jelentkezés után tudunk küldeni. Addig is keressétek fel a www.szivsn.hu 2023.07.07-én pénteken 16 órakor.
Betoltes