-
-
Szívsebészet napjainkban – 341. SZÍVSN előadás

Szívsebészet napjainkban – 341. SZÍVSN előadás

Dr Daróczi László szívsebész , a SZÍVSN 341. előadója. Klinikai főorvos, osztályvezető főorvos, Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar, Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika Szívsebészeti Osztályán. Kivételesen egy rövid bemutatót is küldünk, kedvcsinálót, hogy megismerhessetek egy ilyen embert. Március 27-én szerdán 18 órára várunk mindenkit, sok-sok szeretettel!

Videohívás linkje: https://meet.google.com/hhh-yxgy-usp

„A szív viszi tovább az életet”

„Én mindig az egész embert látom, próbálom beleképzelni magam a páciens, sőt a családja, szerettei helyzetébe is. Hiszek abban, hogy nekünk, orvosoknak nem szabad kívül tartanunk magunkat az eseteinken, bizony én megélem minden betegem küzdelmét, nehézségét, fájdalmát. A szívsebészetben nem csak felkészült, higgadt orvosra, hanem egyúttal teljes és empatikus emberre van szükségük – én pedig mindent megteszek annak érdekében, hogy ilyen orvosként, ilyen emberként állhassak a betegem és családja mellett. Úgy gondolom, hogy a Jóisten engem erre teremtett. Már gyerekfejjel tudtam, hogy sebész szeretnék lenni, aztán gimnáziumban, vallásos emberként éreztem meg, hogy a szív nem csak az egyik testrész, nem csak egy szerv, hanem a lélek háza, az a terület, ahol dolgoznom kell.”

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!