-
-
SZÍVSN a keringési betegségek megelőzéséért

SZÍVSN a keringési betegségek megelőzéséért

„SZÍVSN a keringési betegségek megelőzéséért” mozgalom a Hegyvidéken

A Budapest Fôváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat ismét prevenciós programot indít a kerületi felnôtt lakosság számára, amellyel megelôzhetô a keringési betegségek kialakulása, és lehetôvé válik a már fennálló betegségek mielôbbi kezelésének megkezdése a kialakított, stabil betegút segítségével.

A Hegyvidéki Önkormányzat a SZÍV SN Országos Betegegyesülettel, valamint a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjával együttműködve biztosítja a szûréseket (vérnyomás-, vércukorszint- és koleszterinszintmérés, valamint EKG, két pozitív érték esetén további vizsgálatok). A szûrések mellett bemutatásra kerül a levédett „SZÍV SN” program, ahol személyre szabottan átadják, illetve értékelik a szûrések eredményét.

A szűrőnapok időpontjai:
2016. október 1. 8.00-14.00
2016. november 12. 8.00-14.00
2016. december 3. 8.00-14.00

A szûréseket elôzetesen telefonos bejelentkezéssel tudják az érdeklôdôk igénybe venni, az aktuális szûrés elôtti 2 hétben. Telefonos bejelentkezés: Gyüge Mariannánál munkanapokon 8-tól 16 óráig. Telefonszám: 06 (20) 825-8084 A vizsgálatokra a bejelentkezéskor kapott idôpontban a Semmelweis Egyetem Érsebészeti Klinika alagsori ambulanciáján (1122 Budapest, Városmajor utca 68.) kerül sor.

Ide kattintva letölthető a szórólap a szűrésről.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!