Szívügyünk a sport

A SZÍVSN Országos betegszervezet maréknyi, de lelkes csapata is részt vett a Magyar Szív Egyesületek Országos Szövetségének I. Országos Sporttalálkozóján augusztus 12-14. között Miskolcon. A több mint 300 fős rendezvényre 15 városból érkeztek a különböző szívegyesületek tagjai, akik 11 sportágban mérkőztek meg egymással.

Az eseményt idén először a frissen bejegyzett Magyar Szív Egyesületek Országos Szövetsége felügyelte, ám a sporttalálkozót egyéb szervezetek már 27. alkalommal rendezték meg. Ez kezdetben a rehabilitációról, idén már a megelőzésről és az egészséges életmódról szólt. Palotásné Faragó Gabriella beszámolójából kiderült, hogy a sporttalálkozón sok egészséges fiatal is részt vett, amely egy igen pozitív jel, hiszen ők viszik tovább a mozgalmat, a preventív, egészséges, példamutató mozgás örömét.

A SZÍVSN Országos Betegszervezet tagjai két éremmel zárták a tornát: Turbók Attila asztaliteniszben bronzérmet, és Rózsa István futásban ezüstérmet nyert.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!