-
-
Visszaadott életévek – illusztris szakmai konferencia előadói voltunk

Visszaadott életévek – illusztris szakmai konferencia előadói voltunk

Visszaadott életévek. Fókuszban a kardiovaszkuláris medicina

2023. MÁJUS 31. – JÚNIUS 1.

A Belügyi Tudományos Tanács és a Rendőrség, ez évben a Semmelweis Egyetemmel társszervezésben tematikus egészségügyi konferenciát szervez. A konferencia szakmai támogatói a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika és az Észak-Pesti Centrumkórház-Honvédkórház. A tudományos-szakmai konferencia középpontjában a kardiovaszkuláris medicina áll. Hosszú évek óta hagyomány, hogy az Igazságügyi szakértői szekció szerves részét képezi a szakmai programnak. Ide kapott meghívást a SZÍVSN, Bernáth-Lukács Zsuzsa Semmelweis Egyetem, Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika, Astellas – díjas diplomás ápoló a SZÍVSN Országos Betegegyesület elnöke, ahol „Betegszervezet a szívbetegekért – SzívSN” címmel tartotta meg a hallgatóságnak rengeteg újdonságot bemutató előadását, koordinátorunk, Magyar Anikó az Észak-Pesti Centrumkórház-Honvédkórház, Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály, diplomás ápolója pedig „ Életmódváltás szívinfarktus után. Komplex edukációs intervenció” címet adta bemutatójának.

Észak-Pesti Centrumkórház-Honvédkórházban megtartott konferencia fővédnöke: Dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere, védnökei: dr. Felkai László Belügyminisztérium, közigazgatási államtitkár, Belügyi Tudományos Tanács, elnök, dr. Takács Péter Belügyminisztérium, egészségügyi államtitkár Prof. dr. Merkely Béla, PhD, DSc, FESC, FACC Semmelweis Egyetem, rektor igazgató, egyetemi tanár és dr. Balogh János r. altábornagy országos rendőrfőkapitány

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Twitter
szivesenlogosziv

Cikk ajánló

szivesenlogosziv

Gondoljon ránk!

szivesenlogosziv

Kövess minket!

szivesenlogosziv

Iratkozz fel!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhatsz aktuális, újdonságainkról és eseményeinkről. Legyél az elsők között akik értesülnek mindenről!